Rozrywka

  • 8 listopada 2018
  • 24 listopada 2018
  • wyświetleń: 4902

Sezon na gęsinę w Restauracji Kapias w Goczałkowicach-Zdroju

Materiał partnera:

Również w tym roku Restauracja KAPIAS uczestniczy w akcji "Czas na gęsinę". W tym czasie w naszej restauracji można skosztować niezwykłych przysmaków z najwyższej jakości gęsiny.

W tym roku z gęsi owsianej białej kołudzkiej będzie można spróbować:



Dla rozbudzenia apetytu:
  • pasztetu, smalczyku, żołądków konfitowanych


Dwóch zup:
  • bulionu z lanym ciastem
  • oberiby na wywarze ze skrzydeł


Dań głównych:
  • uda z gęsi z ziemniakiem pieczonym i zasmażanej kapusty
  • piersi z gęsi z zielonymi kluskami i czerwoną kapustą z żurawiną


Dla kochających nasze ciasta i desery w tym okresie zaproponujemy dodatkowo czekoladowy tort oraz deser lodowy z pieczonym jabłkiem. Menu dostępne na stronie internetowej Restauracji Kapias.

Sezon na Gęś w Restauracji Kapias trwa od 4 do 25 listopada. Rezerwacji dokonać można telefonicznie pod numerem: 667-777-081 lub mailowo: restauracja@kapias.pl.

Więcej informacji na naszej stronie: https://www.kapias.pl/pl/artykul/361/sezon-na-gesine-2018 i na Facebooku: https://www.facebook.com/events/192222125040618/

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS,Restauracja KAPIAS


Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS

43-230 Goczałkowice-Zdrój
ul. Św. Anny 4

tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Kapias

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj